• 556 420 104
  • info@zsklimkovice.cz
  • Vřesinská 22, 742 83 Klimkovice
MIKULÁŠSKÝ PROJEKTOVÝ DEN VE 4.A

MIKULÁŠSKÝ PROJEKTOVÝ DEN VE 4.A

Úterní dopoledne 5. 12. 2023 bylo dnem, kdy každý z žáčků přemýšlel o tom, …

… zda naši třídu navštíví Mikuláš, anděl a čert. Se zatajeným dechem, ale i s mírnou nervozitou se čekalo, kdy už bude slyšet na chodbě školy řinčení řetězů a tiché kroky anděla a Mikuláše. Deváťáci nezklamali a spolu s paní učitelkou Janou Sýkorovou přišli do naší třídy. Čerti byli pekelně děsiví, andělé nebesky hodní a Mikuláš vyzvídal, zda byly děti hodné. Zaslouženou nadílku si děti vysloužily písničkou. Během dne děti plnily úkoly s mikulášskou a čertovskou tématikou. Všichni si tento den náramně užili. Nevěříte? Čtěte….                     

  Mgr. Naďa Danková

Líbily se mi pracovní listy. Dobře se mi pracovalo a líbila se mi nadílka od Mikuláše. Užila jsem si to hodně s kamarády.

Terezka Strakošová

Projektový den se se mi líbil, akorát čerti byli nepříjemní, ale jinak to bylo moc fajn a užila jsem si to. I učení bylo super.

Adrianka Černá

Líbilo se m i, jak k nám prošli čerti, sice jsem se bála, ale bylo to fajn. Taky mě bavilo vyrábění čertovské krabičky. Byla jsem ráda, že jsem dostal nadílku a že mě neodnesli. Myslím, že byl projektový den suprový.

Kristýnka Kováčová

Dařilo se mi hodně a nejvíc se mi líbilo, jak k nám přišel čert, anděl a Mikuláš. Z toho, co jsme dělali, se mi nejvíc líbila čertovská matematika.

Vojta Vaníček

Mi se nejvíc líbilo opravování prověrky čerta Poplety.

Mia Kovařčíková

Hrozně moc jsem se bála, že někoho vezmou do pekla, ale nevzali. Moc se mi líbila čertovská matematika a mikulášská nadílka.

Sofinka Pröll