• 556 420 104
  • info@zsklimkovice.cz
  • Vřesinská 22, 742 83 Klimkovice
WOCABEE

WOCABEE

Nová výhra pro naši školu: Licenční klíč od WocaBee pro každého žáka na půl roku zdarma.

S radostí oznamujeme, že naše škola se stala šťastným vítězem soutěže a získala licenční klíč od vzdělávacího programu Wocabee pro každého našeho žáka na půl roku zdarma. Byli jsme vylosováni jako jediná škola z okresu Ostrava. Tato ohromující výhra otevírá dveře k novým možnostem a příležitostem pro rozvoj jazykových dovedností našich studentů.

WocaBee je inovativní platforma, která nabízí interaktivní prostředí pro zdokonalování slovní zásoby v cizích jazycích. S rozmanitými cvičeními a zábavnými aktivitami je ideálním nástrojem pro posílení komunikačních schopností v angličtině i dalších jazycích.

Tato licence, která je k dispozici pro každého našeho žáka na půl roku, přináší neocenitelné výhody jak pro učitele, tak pro studenty. Pedagogové mohou využít bohatého obsahu programu ke strukturovanému vedení výuky a k individuálnímu sledování pokroku studentů. Žáci pak mají jedinečnou příležitost rozvíjet své jazykové dovednosti prostřednictvím interaktivních her, cvičení a testů přizpůsobených jejich potřebám. Obrovskou výhodou této aplikace je možnost čerpání aktuálních slovíček a gramatických jevů z učebnic, které používáme ve škole.

Mgr. Jana Haasová